Categorieën
Carrière en Werk

Zoek je werk? Zoek loopbaanadvies!

Het is mooi dat de werkloosheid daalt en steeds meer mensen deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. Maar helaas blijven er altijd groepen mensen die het feestje niet mee kunnen vieren, simpelweg omdat ze niet helemaal voldoen aan de wensen van werkgevers. Denk aan gedeeltelijk arbeidsongeschikten, mensen met een chronische ziekte of ex-gedetineerden. Zo maar een aantal voorbeelden. Maar de lijst is langer. Behoor je toch zo’n groep die op de arbeidsmarkt geconfronteerd wordt met achterstelling? Betekent dat dat je de hoop op een leuke baan moet opgeven? Natuurlijk niet! Je bent meer dan de handicap. En juist daarop moet je je concentreren. In deze blog lichten wij toe wat loopbaanadvies voor jou kan betekenen.

Leer jezelf verkopen met loopbaanadvies

Wat heb jij te bieden? Hoe krijg je weer geloof in jezelf en je kunnen? Hoe breng je dat over in een gesprek of brief? Hoe schrijf je een Curriculum Vitae die interesse wekt? Allemaal vragen waar antwoorden en oplossingen voor zijn. Die vind je meestal niet zelfstandig. Gelukkig is er hulp van loopbaanadviseurs. Met loopbaanadvies krijg je zicht op wat je in de markt zet: jezelf. En het is verhelderend om je hierin te laten coachen want soms denken we goed te weten wie we zijn maar hebben we blinde vlekken die ons belemmeren ons doel te bereiken. Zicht op jezelf, zicht op je vaardigheden en kwaliteiten maar dus ook zicht op je belemmerende overtuigingen of beperkingen. Dát is wat je nodig hebt om verder te komen.

Zoek een loopbaanadviseur om jou te ondersteunen

Loopbaanadvies Zwolle is ervaren in het begeleiden van mensen die hun plek zoeken op de arbeidsmarkt. Het coachen van mensen is hun core business. Met gevoel wordt er naar je geluisterd en met effectieve begeleiding word je gecoacht. Natuurlijk zul je inzet moeten tonen tijdens een loopbaanadviestraject en huiswerk is daar een onderdeel van. Maar het is leuk om aan jezelf te werken. Neem eens vrijblijvend contact op met loopbaanadvies Zwolle. Het loont!