Categorieën
Huis, Tuin en Keuken

Waar kun je goedkoop beton ciré kopen?

Beton ciré kopen: wanneer je hebt besloten om zelf een beton ciré vloer aan te brengen moet je daar natuurlijk wel de juiste middelen voor hebben. De kans is groot dat je de vloer zelf wilt aanbrengen om de kosten te drukken of je vindt het natuurlijk gewoon leuk om zelf te doen. Maar dan wil je natuurlijk ook dat de aanschafkosten van het beton ciré en de benodigde middelen niet te hoog oplopen, anders had je het ook kunnen uitbesteden. Lees verder om erachter te komen hoe je voordelig aan beton ciré kunt komen.

Bouwmarkt vs online

Je zult waarschijnlijk snel geneigd zijn om naar een bouwmarkt toe te stappen voor beton ciré. Het is dichtbij huis en je kunt het personeel op hulp vragen. Maar een bouwmarkt heeft vaak maar een beperkt aanbod en is niet gespecialiseerd is beton ciré. Daarnaast zijn de aanschafkosten in een bouwmarkt vaak erg hoog, omdat een bouwmarkt veel kosten moet dekken om te kunnen bestaan.

Een betere optie om aan beton ciré te komen is online. Er zijn genoeg webshops die beton ciré aanbieden. Je kunt bij verschillende aanbieders terecht voor gietvloeren maar er zijn ook specialistische webshops die alles in huis hebben, zodat je gemakkelijk alles in huis kunt halen om zelf een beton ciré vloer aan te brengen. Bekijk de webshops goed en vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders.

Het is ook verstandig om te kijken naar hoeveel ervaring het bedrijf heeft met beton ciré vloeren. Een bedrijf met jarenlange ervaring kan je beter helpen met het vinden van de juiste producten voor een beton ciré voor bij jou thuis, dan een bedrijf dat net is begonnen.

Beton ciré benodigdheden

Wanneer je een beton ciré vloer wilt gaan aanbrengen zijn er verschillende producten en materialen die je nodig hebt. Vaak kun je een compleet pakket vinden waarin een primer, beton ciré poeder, hars en kleur pigment zit, zodat je snel aan de slag kunt. Maar je kunt deze ook los van elkaar kopen.

Naast het beton ciré zijn er ook nog andere materialen die je nodig hebt. Zo zijn een roller, hoekschop, punttroffel, pleisterspaan en een mixer/garde onmisbaar. Dit kun je voordelig in een volledig pakket vinden bij Beton Deluxe wanneer je aan de slag wilt met het aanbrengen van een beton ciré vloer. Daarnaast kan gaasband ook handig zijn voor het aanbrengen van een beton ciré vloer.