Categorieën
Computers en Internet Mobiel en Telecom

iPhone 8 reparatie Antwerpen

Voor een iPhone 8 reparatie in Antwerpen kan je terecht bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het repareren van iPhones. Zo zijn we begonnen bij de iPhone 3 en zijn we nu al bij de iPhone 11 modellen. Je kan geheel vrijblijvend en zonder afspraak bij ons binnen stappen en wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen. Als we een iPhone 8 reparatie uitvoeren in Antwerpen kan je met ons meekijken. Dit doen we omdat we niks te verbergen hebben en je graag laten zien dat we professionals zijn. Als je tijdens de reparatie vragen hebt kan onze reparateur jou alles uitleggen. We hebben vrijwel alle onderdelen op voorraad en kunnen de meeste reparaties binnen 1 uur al voor ja klaar hebben.

Laat je iPhone 8 scherm vervangen in 30 minuten

Je iPhone 8 scherm laten vervangen binnen 30 minuten en dit terwijl je meekijkt met onze reparateur. Dit is natuurlijk best uniek! Normaal word je iPhone mee naar achter genomen en zie je niks van de reparatie, maar De Telefoon en Computer Reparatie Winkel wil er alles aan doen om open en transparant te werken. Zo kan je na het vervangen van je iPhone 8 scherm deze uitgebreid testen en als je helemaal tevreden bent gaan we pas over op de betaling. Dat is wel zo eerlijk toch?

Gemakkelijk een afspraak maken bij ons in Antwerpen

Wil je jou iPhone 8 ook laten repareren door echt vaklui? Je kan gemakkelijk een afspraak maken via onze website. Als je jou iPhone selecteert en de daar bij horende reparatie dan kan je direct zien wat de kosten zijn en direct een afspraak maken. Natuurlijk is bellen of mailen ook mogelijk. Door te bellen word je direct geholpen en als je Een bericht naar ons stuurt proberen wij de binnen 4 uur te beantwoorden. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel helpt u graag.