Categorieën
Carrière en Werk

Investeer in je toekomst met loopbaanadvies

Je zoekt ander werk? Of misschien hetzelfde werk maar bij een andere werkgever? Overweeg je voor jezelf te beginnen?  Of moet je op zoek naar werk maar weet je eigenlijk helemaal niet wat nu eigenlijk het beste bij je past? Hoe kom je aan informatie die jou ken helpen? Hoe weet je of je de juiste beslissingen maakt? Het gaat om grote beslissingen. Bij veel belangrijke beslissingen in het leven consulteer je anderen. Experts, vrienden of familieleden. Waarom zou je dat ook niet doen als het om werk gaat? Een groot deel van je leven wordt door werk bepaald. Je kan energie halen uit je werk maar het kan ook veel gaan kosten wanneer je niet gelukkig bent. Het beste wat je kan doen is je zo goed mogelijk voorbereiden. In deze blog deel ik mijn ervaring met loopbaanadvies.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Investeer in loopbaanadvies. Daarmee investeer je in jezelf. Ik kan spreken uit ervaring. Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat ik loopbaanadvies voor mezelf inschakelde en ik heb er geen moment spijt van gehad. Sterker nog; ik heb er nog steeds profijt van. Door intensief en onder begeleiding aan het werk te zijn werden mij veel zaken helder. Het inzicht dat ik kreeg maakte dat ik uiteindelijk een belangrijke knoop durfde door te hakken: ik begon voor mezelf. Het voordeel van het loopbaanadvies werd in mijn geval vooral bepaald door het geloof in mijzelf en de kracht die ik vond. Daarna rolde de bal gemakkelijk verder.

Schakel loopbaanadvies in voor je toekomst

Mijn ervaring met loopbaanadvies Zwolle is een goede. Daarom durf ik iedereen aan te raden om daar eens je oor te luister te leggen. Geef jezelf het voordeel van coaching op dit belangrijke levensgebied en laat je begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met loopbaanadvies Zwolle en laat je voorlichten.