Categorieën
Huis, Tuin en Keuken

Gira schakelprogramma’s, een perfect design voor elk interieur

Wanneer je nieuw schakelmateriaal nodig hebt voor in huis is het schakelmateriaal van Gira een zeer goede optie. Gira biedt 10 schakelprogramma’s aan met meer dan 300 functies. Je kan kiezen tussen meer dan 80 afdekraam varianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen. Het fijne aan Gira is dat je de afdekramen, schakelaars en basiselementen onafhankelijk van elkaar kan vervangen om nieuwe functies toe te voegen of gewoon om een andere stijl in huis te creëren. Op deze manier kunnen de producten van Gira bij elk interieur worden gematcht. Je hebt de keuze tussen de onderstaande designs.

E2

Bij het E2 schakelprogramma wordt minimalistisch design gecombineerd met functioneel materiaal en intelligente techniek. Het geeft een modern en tijdloos uiterlijk dat door iedereen gewaardeerd wordt.

E3

Het E3 schakelmateriaal is net even anders dan het meeste schakelmateriaal dat je op de markt tegenkomt. De E3 combineert ronde vormen met zijde matte en glanzende oppervlakken in negen zachte kleurtinten. Er ontstaan vele verschillende design varianten door de combinatie van draagframes en basiselementen in de kleuren zuiver wit glanzend of antraciet met de gekleurde afdekramen.

Esprit

Bij de Esprit wordt de heldere vorm van de afdekramen gecombineerd met geselecteerde oppervlakken van linoleum multiplex, glas of diverse metalen. De Esprit biedt dan ook een buitengewone materiaal rijkdom aan.

Studio

De Studio schakelprogramma’s bieden veel contrast met rond en hoekig, zwart wit design. De schakelprogramma’s kunnen functioneren als opbouw variant in een modern design interieur of als inbouw variant in een hoogwaardige woonruimte.

Standard 55

Bij de Standard 55 krijg je kwaliteit met een breed aanbod voor de basisinstallatie. Het schakelprogramma omvat meer dan 300 functies voor een comfortabele, veilige en efficiënte elektronische installaties. De Standard 55 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Event

De Event biedt een verscheidenheid aan kleuren aan met een uniek afgerond afdekraam vorm. Deze kenmerken springen direct in het oog en zullen snel opvallen in elke ruimte. De Event maakt designconcepten mogelijk met een buitengewone interieurvormegeving dankzij zijn bijzondere kleuren. Je hebt de keuze tussen groen, barnsteen, aubergine of intensief blauw.

F100

Ga voor een eenvoudig tijdloze elegantie met uitgesproken vormgeving met de F100. Daarnaast biedt het schakelprogramma talrijke functies aan voor wooncomfort.

ClassiX

De ClassiX heeft volmaakte oppervlakken en harmonieus afgeronde hoeken, waarmee hij de grenzen voor klassiek interieurs verlegt. Het schakelprogramma is geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs met een exclusief design.

S-Color

De S-Color is zeer herkenbaar aan haar ronde vorm van de wandcontactdoos en wipschakelaar. Zowel de afdekraam varianten als de basiselementen zijn verkrijgbaar in de kleuren zuiver wit, zwart, grijs, blauw en rood.

TX_44

De TX_44 leent zich voornamelijk uitstekend voor het gebruik in vochtige ruimtes of buiten, maar het kan ook binnen in het interieur gebruikt worden.

gira